YOU in the Middle (YITM)

YOU in the Middle

PROJECT MANAGEMENT & IMPLEMENTATIE BEGELEIDING
 
Home Organisatie Diensten Contact 
Bedrijfsfilosofie
Werkwijze
De eigenaar

ORGANISATIE - De eigenaar


YOU in the Middle is in 2008 opgericht door Judith MorriŽn.
Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest als software engineer, Zorg&ICT adviseur en project manager voor zowel kleine ICT leveranciers als grote healthcare multinationals, heeft Judith besloten om haar opgebouwde ervaring als zelfstandig ondernemer voor ziekenhuizen in te zetten.

Een korte terugblik...
Judith MorriŽn is begonnen als software engineer in diverse industrieŽn, waaronder de technische vliegtuig industrie en de medische industrie.
Ze heeft zich met name gericht op het ontwerpen en implementeren van zgn. Ďfront-endí applicaties en Judith heeft eindgebruikers hier altijd zo veel mogelijk bij betrokken.
Vanwege haar ervaring met eindgebruikers en werkprocessen werd Judith in 2002 gevraagd voor de rol als interim productmanager van een Radiologie werkstation dat wereldwijd in ziekenhuizen is geÔnstalleerd. Vanaf 2003 werd ze als internationaal adviseur verantwoordelijk voor de serviceability en usability (gebruikersvriendelijkheid) van alle medische werkstations van de Healthcare ICT afdeling van een grote multinational. In 2006 werd Judith als project manager verantwoordelijk voor de aansturing van een drietal multiculturele en multidisciplinaire Healthcare ICT engineering teams.

Na deze uitdagende en leerzame 15 jaar waarin ze zich heeft ontwikkeld van junior software engineer tot een senior project manager en Zorg&ICT adviseur, heeft Judith besloten haar eigen bedrijf op te richten.
Sinds 2008 begeleidt ze met veel plezier diverse uitdagende implementaties in ziekenhuizen in Nederland.

In de complexe wereld van zorg & ICT wordt het verschil gemaakt door mensen die zowel technisch deskundig zijn als sterk ontwikkelde sociale vaardigheden bezitten.
Judith is een van deze mensen.
Door haar ervaring op het gebied van projectmanagement, techniek en omgang met eindgebruikers en ICT engineers, zullen zowel healthcare leveranciers als hun klanten in de cure en care, in het bijzonder ziekenhuizen, de samenwerking met Judith als zeer waardevol ervaren.

Voor een uitgebreide CV van de eigenaar van YOU in the Middle zie het profiel van Judith Morrien op LinkedIn.

Judith Morrien
"Haal kracht uit jezelf en uit datgene wat jou wordt aangereikt."